Tap water iontophoresis

Tap water iontophoresis is considered the first step in the basic treatment of excessive sweating of the feet, the armpit and the hand.

A csapvíz iontoforézise által generált ionáram stimulálja a közvetlen közelében található verejtékmirigyeket, valamint a szív komplett rendszerét azzal a céllal, hogy az izzadtságot természetes szintre csökkentsék anélkül, hogy károsítanák a verejtékmirigyeket.

Így sikeresen megelőzhető a hiperhidrózisból eredő esetleges ekcéma és gombás betegségek (mikózisok) kialakulása. Hasonlóképpen, a csapvíz-iontoforézis adjuváns és megelőző intézkedés a dyshidrosiform ekcéma esetén.

A csapvíz iontoforézisének egyéb indikációi többek között a szemölcs és a Gram-negatív baktériumok okozta erosio, keratoma sulcatum kezelése. Itt az iontoforézist különösen megelőzésre és betegségektől mentes intervallumok fenntartására alkalmazzák. Sudeck féle atrófia szintén sikeresen kezelhető ezzel az alkalmazással. A kezelés sikerei figyelemre méltók: az iontoforézis sikerének hatása a túlzott izzadásra meghaladja a 83% -ot.

Further information

Popular Products

Infusion dock

A stable and ergonomic stand manufactured by Taktimed, on which the infusion pumps can be mounted either on the docking unit or directly on the infusion support rod.

Moduláris multifunkcionális kórházikocsik

Multifunctional hospital trolleys

Modular hospital care trolley in a wide range of sizes and colors for multifunctional use.

Röntgensugár ellen védőruha és egyéb sugárvédelmi eszközök

X ray protection clothing and equipments

The high-quality, comfortable protective clothings and equipments of Medical Index provides the most effective protection for staff and patients against X-rays.

en_USEnglish