Alternatív vajúdási / szülészeti eszközök

Biztonságos, ergonomikus és komfortos szülést biztosító eszközök, számos pozitív hatással az édesanyára és a csecsemőre egyaránt.

A Febromed termékei biztonságos és komfortos helyzetet tesznek elérhetővé a jövendő anyának a természetesebb, vertikális vajúdás-szülés közben. Szülést segítő rendszerünk különféle ülőformátumú megoldást kínál a kismama számára, akár kötélen „lógás” lehetőségével kombinálva is.

Másik lehetőség is biztosított, mely különböző kivitelű kádakban teszi lehetővé a biztonságos vajúdást és szülést. Itt is alkalmazható a mennyezti kapaszkodó kiegészítőként.

Biztonságos és pihentető

A Pelviball és Dullstein vajúdószék lehetőséget ad az édesanya számára, hogy a vajúdás első szakaszában, összehúzódások között ellazíthassa a kismedencei izmokat.

Kiváló német minőség és puha műbőr borítás biztosítja a kismama maximális komfortját.

Moduláris felszerelés lehetőségével, különféle ülőhelyzetű pozíciót biztosítanak a Febromed termékek, támogatást, biztonságot és a relaxáció lehetőségét nyújtják a leendő anyának a vajúdás bármely szakaszában, és lehetővé teszik a természetes, függőleges helyzetben történő szülést.

Termékeink lehetővé teszik a természetes, függőleges helyzetben történő szülést, miközben biztonságot, támogatást és relaxációt biztosítanak az édesanyának a vajúdás minden szakaszában.

Természetes szülés, aktív partneri támogatással

A kismama mögött saját helyet biztosítunk partnerének, hogy aktívan támogathassa az édesanyát a szülés teljes folyamata alatt.

A természetes, függőleges szülés bizonyítottan pozitív hatással van mind az édesanyára, mind gyermekére. Kismamák esetében kevesebb az epiziotomia, a vajúdási fájdalom és kevesebb a perinális vagy hüvelyi trauma.

Csecsemőknél ritkábban fordul elő rendellenes szívritmus, de magasabb a köldök artériás pH-ja.

További információ

A természetes szülésért – Febromed Multitrac®-kal

Legnépszerűbb termékeink

Infúziós dokkolóállvány

A Taktimed által gyártott, stabil és ergonomikus állvány, melyre akár a dokkolóegységre akár közvetlenül infúziótartórúdra is felrögzíthetők az infúzióspumpák.

Moduláris multifunkcionális kórházikocsik

Multifunkciós kórházi ellátókocsi

Moduláris kórházi ellátókocsi széles méret és szíválasztékban, multifunkciós célra.

Röntgensugár ellen védőruha és egyéb sugárvédelmi eszközök

Röntgen védőruha

A Medical Index kiváló minőségű, kényelmes védőruhái, eszközei, melyek a leghatékonyabb védelmet biztosítják a személyzetnek és a pacienseknek a röntgensugárzás ellen.

hu_HUMagyar