Delivery room equipment

Safe, ergonomic and comfortable childbirth devices with many positive effects on both the mother and the baby.

A Febromed termékei biztonságos és komfortos helyzetet tesznek elérhetővé a jövendő anyának a természetesebb, vertikális vajúdás-szülés közben. Szülést segítő rendszerünk különféle ülőformátumú megoldást kínál a kismama számára, akár kötélen „lógás” lehetőségével kombinálva is.

Másik lehetőség is biztosított, mely különböző kivitelű kádakban teszi lehetővé a biztonságos vajúdást és szülést. Itt is alkalmazható a mennyezti kapaszkodó kiegészítőként.

Biztonságos és pihentető

A Pelviball és Dullstein vajúdószék lehetőséget ad az édesanya számára, hogy a vajúdás első szakaszában, összehúzódások között ellazíthassa a kismedencei izmokat.

Kiváló német minőség és puha műbőr borítás biztosítja a kismama maximális komfortját.

Moduláris felszerelés lehetőségével, különféle ülőhelyzetű pozíciót biztosítanak a Febromed termékek, támogatást, biztonságot és a relaxáció lehetőségét nyújtják a leendő anyának a vajúdás bármely szakaszában, és lehetővé teszik a természetes, függőleges helyzetben történő szülést.

Termékeink lehetővé teszik a természetes, függőleges helyzetben történő szülést, miközben biztonságot, támogatást és relaxációt biztosítanak az édesanyának a vajúdás minden szakaszában.

Természetes szülés, aktív partneri támogatással

A kismama mögött saját helyet biztosítunk partnerének, hogy aktívan támogathassa az édesanyát a szülés teljes folyamata alatt.

A természetes, függőleges szülés bizonyítottan pozitív hatással van mind az édesanyára, mind gyermekére. Kismamák esetében kevesebb az epiziotomia, a vajúdási fájdalom és kevesebb a perinális vagy hüvelyi trauma.

Csecsemőknél ritkábban fordul elő rendellenes szívritmus, de magasabb a köldök artériás pH-ja.

Further information

A természetes szülésért – Febromed Multitrac®-kal

Popular Products

Infusion dock

A stable and ergonomic stand manufactured by Taktimed, on which the infusion pumps can be mounted either on the docking unit or directly on the infusion support rod.

Moduláris multifunkcionális kórházikocsik

Multifunctional hospital trolleys

Modular hospital care trolley in a wide range of sizes and colors for multifunctional use.

Röntgensugár ellen védőruha és egyéb sugárvédelmi eszközök

X ray protection clothing and equipments

The high-quality, comfortable protective clothings and equipments of Medical Index provides the most effective protection for staff and patients against X-rays.

en_USEnglish