Children’s medical equipment

Make your surgery friendlier so that your little patients are less afraid during the examination.

Ezek a termékek komoly orvosi segédeszközök annak ellenére hogy barátságos és vidám kisugárzásuk van. A PediaPals termékek páratlan minőségőek és tartósak, melyek palettája a teljes felszereltségű vizsgálóasztaltól a napi használatú klinikai eszközökig terjed. Ezért az ”Allianz of Children’s Hospitals” is támogatja gyerekbarát termékeinket bizonyítványával.

Barátságos környezetben a gyerekek nemhogy nem félnek, de felengednek és sokkal együtműküdőbbek ezzel segítve a gyors és eredményes vizsgálatokat, kezeléseket.

Kompakt vizsgálóasztalok kis vizsgáló vagy kezelőszobák részére

Tökéletesen alkalmas minden gyermekgyógyászati klinikára vagy gyermekrendelőbe.

Vizsgálóasztalunk egy édesanya ötletén alapszik, aki átélte, hogy leukémiában szenvedő fiának egy hideg, hagyományos vizsgálóasztalon órákig kellett a kezelést elviselnie.

Ma, már 10 év elteltével a kisfiú szerencsés gyógyulása után, a ZooPals vizsgálóasztalok komfortosságban és szolgáltatásban magas színvonalat értek el.

Ezek a tartós vizsgálóasztalok megkönnyítik úgy a kis páciensek és szüleik, mint az egészségügyi személyzet életét.

Nálunk a jó dolgok még jobbak!

Termékeink tisztíthatóak és színtartóak, hogy hosszútávon tudják segíteni munkáját.

Faldekorációs készletünkkel pillanatok alatt gyermekbaráttá varázsolhatja kezelő vagy vizsgálószobáját. A matricák egyike még magasságmérő funkcióval is rendelkezik.

A PediaPals termékeknek akkor a legnagyobb a hatékonyságuk, ha egy aktív szerepjátékban alkalmazzuk őket. Próbálja ki ezeket a lehetőségeket, hogy a PediaPals-sal javíthassa orvosi kezeléseit.

Further information

Popular Products

Infusion dock

A stable and ergonomic stand manufactured by Taktimed, on which the infusion pumps can be mounted either on the docking unit or directly on the infusion support rod.

Moduláris multifunkcionális kórházikocsik

Multifunctional hospital trolleys

Modular hospital care trolley in a wide range of sizes and colors for multifunctional use.

Röntgensugár ellen védőruha és egyéb sugárvédelmi eszközök

X ray protection clothing and equipments

The high-quality, comfortable protective clothings and equipments of Medical Index provides the most effective protection for staff and patients against X-rays.

en_USEnglish