Gyermekgyógyászati kiegészítők

Tegye barátságosabbá rendelőjét, hogy kis betegei kevésbé féljenek a vizsgálat alatt.

Ezek a termékek komoly orvosi segédeszközök annak ellenére hogy barátságos és vidám kisugárzásuk van. A PediaPals termékek páratlan minőségőek és tartósak, melyek palettája a teljes felszereltségű vizsgálóasztaltól a napi használatú klinikai eszközökig terjed. Ezért az ”Allianz of Children’s Hospitals” is támogatja gyerekbarát termékeinket bizonyítványával.

Barátságos környezetben a gyerekek nemhogy nem félnek, de felengednek és sokkal együtműküdőbbek ezzel segítve a gyors és eredményes vizsgálatokat, kezeléseket.

Kompakt vizsgálóasztalok kis vizsgáló vagy kezelőszobák részére

Tökéletesen alkalmas minden gyermekgyógyászati klinikára vagy gyermekrendelőbe.

Vizsgálóasztalunk egy édesanya ötletén alapszik, aki átélte, hogy leukémiában szenvedő fiának egy hideg, hagyományos vizsgálóasztalon órákig kellett a kezelést elviselnie.

Ma, már 10 év elteltével a kisfiú szerencsés gyógyulása után, a ZooPals vizsgálóasztalok komfortosságban és szolgáltatásban magas színvonalat értek el.

Ezek a tartós vizsgálóasztalok megkönnyítik úgy a kis páciensek és szüleik, mint az egészségügyi személyzet életét.

Nálunk a jó dolgok még jobbak!

Termékeink tisztíthatóak és színtartóak, hogy hosszútávon tudják segíteni munkáját.

Faldekorációs készletünkkel pillanatok alatt gyermekbaráttá varázsolhatja kezelő vagy vizsgálószobáját. A matricák egyike még magasságmérő funkcióval is rendelkezik.

A PediaPals termékeknek akkor a legnagyobb a hatékonyságuk, ha egy aktív szerepjátékban alkalmazzuk őket. Próbálja ki ezeket a lehetőségeket, hogy a PediaPals-sal javíthassa orvosi kezeléseit.

További információ

Legnépszerűbb termékeink

Infúziós dokkolóállvány

A Taktimed által gyártott, stabil és ergonomikus állvány, melyre akár a dokkolóegységre akár közvetlenül infúziótartórúdra is felrögzíthetők az infúzióspumpák.

Moduláris multifunkcionális kórházikocsik

Multifunkciós kórházi ellátókocsi

Moduláris kórházi ellátókocsi széles méret és szíválasztékban, multifunkciós célra.

Röntgensugár ellen védőruha és egyéb sugárvédelmi eszközök

Röntgen védőruha

A Medical Index kiváló minőségű, kényelmes védőruhái, eszközei, melyek a leghatékonyabb védelmet biztosítják a személyzetnek és a pacienseknek a röntgensugárzás ellen.

hu_HUMagyar