Dermalight 500 fényterápiás eszköz

Fényterápiás eszközök

A Dr. Hönle Medizintechnik GmbH összes gyógyászati termékét szigorú feltételek és minőségi követelmények szerint gyártják. Az új technológiák mellett az orvosi kutatás legújabb eredményeit is beépítik a folyamatos fejlesztési programba.

A kutatás, fejlesztés és gyártás szoros közelsége, valamint a német gyártási szabványok garantálják termékeink első osztályú kivitelezését, funkcionalitását és tartósságát.

A rendszeres felmérések eredményéből levonhatók a következtetések az ügyfelek és a betegek elégedettségéről, lehetővé téve ezen megállapítások gyors és a követelményeknek megfelelő beépítését a szolgáltatás- és termékfejlesztésbe.

A modern és innovatív gyártási technikák lehetővé teszik számunkra az ökológiai elvek betartását, miközben ügyfeleinknek kiváló minőségű termékeket kínálunk gazdaságos áron.

UV fésű

A hatékony otthoni kezelés szolgálatában. Az új könnyű és praktikus dermalight®80R a magas besugárzása miatt rendkívül rövid alkalmazási időt tesz lehetővé, ideális UV fésű a fejbőr és a nehezen elérhető testrészek besugárzásához.

Állványos készülék

A moduláris dermalight®500R-1 -4 lehetővé teszi a maximális rugalmasságot a test részleges expozíciójában különböző testfelületeken, például kéz, láb, mellkas, fenék, térd, arc vagy láb esetében. A modul bővítése problémamentesen elvégezhető, és az állítható magasságú állvány lehetővé teszi a kezek és lábak, vagy más testrészek egyidejű kezelését kényelmes ülő helyzetben. A készülék a kiválasztott kezelési idő letelte után automatikusan kikapcsol.

Diagnosztikai rendszer

A dermalight®80 tesztelő kompakt eszköz a minimális UVB erythema dózis (MED) vagy a minimális fototóp UVA dózis (MPD) biztonságos meghatározásához, a sugárforrások megválasztásától függően (UVB 311nm vagy UVA – spektrum).

Woodlight

Az UVA besugárzás mellett a dermalight®80 UVA Woodlight készüléket használják a betegség gócainak fluoresszenciájának kimutatására és a pigmentelváltozások értékelésére. A Woodlight-ot mindig akkor kell használni, ha a melanoma / melanocita hiperplázia és a hematoma közötti diagnózis klinikailag nem meggyőző. A melanoma vagy a melanocita hiperplázia a Woodlight alatt fekete, a haematoma a Woodlight alatt bordó.

A nap energiája az Ön otthonában

A daylight PDT® -t évek óta sikeresen alkalmazzák, és a klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy ugyanolyan hatékonyak, mint a hagyományos vörös fény PDT.

Asztali készülék

dermalight®500R-0 Új dimenzió az UV-terápiában, a hatékony otthoni kezelés érdekében. A dermalight®500R-0 kifejezetten otthoni kezelésre lett kifejlesztve. A kompakt és erőteljes kialakítás lehetővé teszi a test különböző területeinek, például a kezek, a lábak, az arc vagy a dekoltázs kezelését. A külső vezérlő biztosítja, hogy a kezelési idő kényelmesen és pontosan legyen beállítva. A készülék a kiválasztott kezelési idő letelte után automatikusan kikapcsol.

Gördíthető teljestest készülék

Teljes UV-fény expozíció – állva, fekve és ülve. A dermalight®1000 lehetővé teszi a tetőtől talpig homogén besugárzást, mind professzionális használat, mind otthoni kezelés során. A mobil, rögzített állvány lehetővé teszi, hogy az egységet kényelmesen a kezelés helyére vigyék és tárolják a helytakarékosság érdekében.

A dermalight®2000 részleges és teljes test expozíciót kínál a legkisebb helyen, mobilitása, valamint kompakt és változtatható kialakítása miatt. Ez a könnyű és nyitott kialakítás csökkenti a páciens klausztrofóbiás érzését, és lehetővé teszi a testesebb, vagy klausztrofób személyek kényelmes kezelését is. Az ergonómikus forma homogén, teljes körű besugárzást biztosít, rövid kezelési idővel.

A dermalight®2000 tehát különösen gazdaságos kombinációs eszköz szinte minden feladatra az UV fényterápiában.

A dermalight®3000R UV besugárzási kabin mindenki számára egyedi, nagy teljesítményű megoldást kínál a teljes UV-sugárzás területén. A kabin geometriája biztosítja, hogy az emberi testet a teljes felületén homogén módon besugározzuk. Az sugárzók mögé telepített speciális reflektorok növelik a modulokban lévő sugárzás intenzitását. Az olyan eszközök, mint a beteg vészleállító kapcsolója, vagy a beteg összeesésének észlelése maximalizálják a beteg biztonságát.

További információ

Legnépszerűbb termékeink

Infúziós dokkolóállvány

A Taktimed által gyártott, stabil és ergonomikus állvány, melyre akár a dokkolóegységre akár közvetlenül infúziótartórúdra is felrögzíthetők az infúzióspumpák.

Moduláris multifunkcionális kórházikocsik

Multifunkciós kórházi ellátókocsi

Moduláris kórházi ellátókocsi széles méret és szíválasztékban, multifunkciós célra.

Röntgensugár ellen védőruha és egyéb sugárvédelmi eszközök

Röntgen védőruha

A Medical Index kiváló minőségű, kényelmes védőruhái, eszközei, melyek a leghatékonyabb védelmet biztosítják a személyzetnek és a pacienseknek a röntgensugárzás ellen.

hu_HUMagyar