Izzadásterápiás eszközök

A csapvíz iontoforézisét évtizedek óta sikeresen alkalmazzák a hyperhidrosisban. A láb, a kéz és a hónalj túlzott izzadásának alapkezelésében, ezt a kezelést tekintik az első lépésnek.

A csapvíz iontoforézise által generált ionáram stimulálja a közvetlen közelében található verejtékmirigyeket, valamint a szív komplett rendszerét azzal a céllal, hogy az izzadtságot természetes szintre csökkentsék anélkül, hogy károsítanák a verejtékmirigyeket.

Így sikeresen megelőzhető a hiperhidrózisból eredő esetleges ekcéma és gombás betegségek (mikózisok) kialakulása. Hasonlóképpen, a csapvíz-iontoforézis adjuváns és megelőző intézkedés a dyshidrosiform ekcéma esetén.

A csapvíz iontoforézisének egyéb indikációi többek között a szemölcs és a Gram-negatív baktériumok okozta erosio, keratoma sulcatum kezelése. Itt az iontoforézist különösen megelőzésre és betegségektől mentes intervallumok fenntartására alkalmazzák. Sudeck féle atrófia szintén sikeresen kezelhető ezzel az alkalmazással. A kezelés sikerei figyelemre méltók: az iontoforézis sikerének hatása a túlzott izzadásra meghaladja a 83% -ot.

További információ

Legnépszerűbb termékeink

Infúziós dokkolóállvány

A Taktimed által gyártott, stabil és ergonomikus állvány, melyre akár a dokkolóegységre akár közvetlenül infúziótartórúdra is felrögzíthetők az infúzióspumpák.

Moduláris multifunkcionális kórházikocsik

Multifunkciós kórházi ellátókocsi

Moduláris kórházi ellátókocsi széles méret és szíválasztékban, multifunkciós célra.

Röntgensugár ellen védőruha és egyéb sugárvédelmi eszközök

Röntgen védőruha

A Medical Index kiváló minőségű, kényelmes védőruhái, eszközei, melyek a leghatékonyabb védelmet biztosítják a személyzetnek és a pacienseknek a röntgensugárzás ellen.

hu_HUMagyar